Macie jakie¶ propozycje? Chodzi mi o to, ¿eby ka¿demu z was dobrze siê gra³o, najlepiej na takich zasadach które by ka¿demu pasowa³y, wiêc je¿eli chcecie, ¿eby co¶ siê zmieni³o to piszcie
Mam pomys³...
Je¿eli kto¶ popadnie w d³ugi to wystawia siê jego zawodników na licytacje i pieni±dze które wp³yn± z licytacji pokrywaj± d³ug wystawiaæ zawodników bêdzie admin. Np Kto¶ wisi 80 mln dostaje 4 dni na uregulowanie a jak nie to admin wystawia 5 jego zawodników nastêpnie kolejnych 5 i tak do skutku a¿ nie dojdzie do 0 mln lub na plus...
Piszcie co o tym my¶licie... ;]
Ostatnio edytowany przez Duzy (2009-11-03 20:33:36)
Szczerze mówi±c to ja mam nadziejê, ¿e bêdziecie dbali o w³asn± kasê, w koñcu to tylko zabawa ale je¶li kto¶ ostro przesadzi to powinni¶my faktycznie zrobiæ co¶ takiego, ¿e np. musi uregulowaæ zad³u¿enie do koñca kolejki pod gro¼b± utraty 5 punktów; zawsze mo¿emy udzielaæ mu wysokoprocentowych kredytów ;] oczywi¶cie robi³by to admin (sam nic na tym nie zarabiaj±c rzecz jasna), by³aby to jednorazowa po¿yczka, gdzie po¿yczaj±c np. 10 mln po jednym dniu trzeba by by³o oddaæ 11 mln, po dwóch 12 mln itd. itd. co o tym s±dzicie? mo¿e macie pomys³ na jakie¶ inne wyj¶cie z podobnej sytuacji?